Ophalen van alle soorten metalen en oud ijzer

Michiels G. uit Sint-katelijne-waver (bij Mechelen, provincie Antwerpen) is uw betrouwbare partner om oude metalen en oud ijzer bij u op te komen halen. We bieden ook de mogelijkheid om een container op uw terrein te plaatsen. Onze klanten zijn ondernemingen en particulieren.

Uw oud ijzer en oud metaal is geld waard! 

Hebt u nog oude machines, metalen of ander schroot, waar u graag van af wilt? UW OUD IJZER EN OUD METAAL VERKOPER IS GELD WAARD!
U hoeft zelf niets naar het recyclagepark te brengen, Michiels G. doet dat graag voor u. We komen bij u langs, halen alle oude metalen op én bieden u er een eerlijke prijs voor. Daarmee spaart u veel tijd en energie uit en het levert nog geld op ook! Met één enkel telefoontje bent u snel, efficiënt én voordelig van al uw oud metaal verlost. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een afspraak. 

Ook voor de ophaling van autowrakken en schadewagens of het opkopen van auto's, caravans en bestelwagens komen wij zeer graag bij u langs.

We halen oude metalen en oud ijzer op in heel België dus bel Michiels G. uit Sint-katelijne-waver bij Mechelen (Antwerpen)!